Vi är Hållnäsbor med lokal förankring 


För ca 10 år sedan bytte vi storstadslivet mot livet på landet i vackra Hållnäs, och ångrar oss inte! Vi bor numera i Fagerviken vid havet med våra två hundar. Vi har genom åren fått många kontakter i närområdet och har bra lokalkännedom. Vi är pålitliga och ni kan tryggt anlita oss för att få en personlig tillsyn av ditt hus,  så tveka inte att kontakta oss för uppdrag!


Gillar du hemsidan? "Katrins Kontorsservice" kan hjälpa dig att skapa och underhålla enklare hemsidor!


Katrin & Åke 

TJÄNSTER

Tillsynsavtal - Utvändigt


Vid en utvändig okulär inspektion kontrollerar vi fönster, dörrar och tak på samtliga byggnader på tomten. Att fast och lös egendom inte blivit utsatt för skada eller åverkan, t.ex. av nedfallna grenar, träd eller nedblåsta takpannor eller trasiga fönsterrutor. Vägen fram till tomtgräns måste vara plogad vintertid för att tillsyn ska kunna utföras. 

Om en skada, åverkan eller något annat onormalt skulle upptäckas, kontaktar vi er omedelbart för beslut om åtgärd.

Efter varje tillsyn skickar vi en anteckning via mail, inkl. bilder på huset om så önskas.

Extra tjänster


Till våra avtalskunder erbjuder vi också ett antal extra tjänster såsom invändig tillsyn, akut tillsyn, ankomstservice, gräsklippning, snöskottning, förmedling av hantverkare, städning, fruktträdsbeskärning, häckklippning etc. 


Tveka inte att fråga - vi kan lösa det mesta!

Katrins Kontorsservice


Kan hjälpa dig, ditt företag, eller er förening att skapa och underhålla enklare hemsidor. Jag jobbar med WordPress och One.com's hemsideprogram.

 

Tar även andra administrativa uppdrag - välkommen att kontakt mig för mer info!