Tjänster

Tillsynsavtal - Utvändigt


Vid en utvändig okulär inspektion kontrollerar vi fönster, dörrar och tak på samtliga byggnader på tomten. Att fast och lös egendom inte blivit utsatt för skada eller åverkan, t.ex. av nedfallna grenar, träd eller nedblåsta takpannor eller trasiga fönsterrutor. Vägen fram till tomtgräns måste vara plogad vintertid för att tillsyn ska kunna utföras. 

Om en skada, åverkan eller något annat onormalt skulle upptäckas, kontaktar vi er omedelbart för beslut om åtgärd.

Efter varje tillsyn skickar vi en anteckning via mail, inkl. bilder på huset om så önskas.

Pris: 250:-/gång inkl. moms och efter RUT-avdrag. Milersättning tillkommer.

Extra tjänst - Inomhus tillsyn


Vid inomhus tillsyn kontrollerar vi temperaturen, ev. tecken på skadedjursangrepp, kontroll av vatten, el och vitvaror. Fyller på vattenlås och spolar igenom vattenkranarna för att slippa otrevlig lukt. Pris för inomhus tillsyn (i samband med yttre tillsyn): 125:-/gång.


Vi rekommenderar ”Nyckelgömma” för säkrare hantering av nycklar. Vi kan tillhandahålla ”Nyckelgömma” inkl. montering till ett fast pris. 


Extra tjänst - Akut tillsyn


Extremväder blir allt vanligare och något som vi verkar få vänja oss vid. Vi kan göra en akututryckning till er fastighet på begäran, efter en storm, kraftig nederbörd, snöfall, strömavbrott eller vid kraftigt högvatten. Pris: 500:-/gång inkl. moms efter RUT-avdrag. Milersättning tillkommer.


Extra tjänst - Ankomstservice


Ankomstservice kan t.ex. vara att se till att värmen är på eller justeras till en behaglig rumstemperatur, att handla en mindre matkasse (enligt lista från er), ta fram utemöbler mm. 

Pris: 250:-/tim. inkl. moms och efter RUT-avdrag.

Milersättning tillkommer.

Katrins Kontorsservice


Kan hjälpa dig, ditt företag, eller er förening att skapa och underhålla enklare hemsidor. Jag jobbar med WordPress och One.com's hemsideprogram.


Tar även andra administrativa uppdrag - välkommen att kontakta mig för mer info!Övrigt


För kunder med Tillsynsavtal kan vi också erbjuda gräsklippning, lövblåsning, snöskottning, viss trädgårdsservice m.m. efter överenskommelse. 


Externa tjänster som vi kan tillhandahålla är t.ex. att anlita lokala hantverkare, städfirma, rörmokare, glasmästare som vi då kan släppa in och låsa efter samt visa vad som behöver åtgärdas. Förmedlingsavgift om 10% av total kostnad samt milersättning.


Better safe than sorry